[Председник УеС] Прво обраћање

Поштовани пријатељи,

Желим на почетку да се захвалим свима који су у недељу гласали за мене, а и руководству УеС које ме је предложило за председника Странке. Част је и одговорност бити на челу Уједињене еСрбије, странке која је оставила значајан траг у историји еСрбије.

Први циљ, који сам поставио пред Странку, је освежавање страначких редова и активирање нових, младих, играча у страначком руководству. Сигуран сам да међу новим играчима, дојучерашњим еБебама, има велики број играча који прихватају вредности Уједињене еСрбије, пре свега поштење, одговорност и стављање интереса еСрбије на прво место. Нисмо странка која купује гласове, нисмо странка која купује чланове, нисмо странка која дели тенкове да би остали у топ 5, али јесмо странка која је у сваком моменту спремна да помогне својим члановима колико је то могуће, да понуди дружење на чету.

Из овог разлога позивам све играче који мисле да могу да помогну еСрбије и желе да јој помогну кроз Уједињену еСрбију да ми се јаве поруком. Врата Странке су отворена свима, без обзира колико дуго играте, без обзира колика вам је снага и јачина ударца. Једини услов је да никога нисте преварили и да ништа нисте украли. И да не намеравате.

Позвао бих и старе чланове, који су се из било ког разлога пасивизирали. Знате где нам је чет, дођите, ако ништа да се дружимо.

Конгресмени Уједињене еСрбије увек озбиљно приступају свом послу, нећете наћи конгресмена УеС који је предлагао штетне законе, нећете наћи конгресмена УеС који је предлагао НЕ без договора са Владом, без обзира ко је на власти, конгресмени УеС не продају гласове, а ако се деси да неко учини неку нечасну радњу, његове шансе да се поново нађе на листи су мање него шансе Земље да престане да се окреће. Добар резултат Уједињене еСрбије је гарант наставка реформи Конгреса који је започео Nessko у претходном мандату. Иако Nessko није члан УеС, има пуну подршку за оно што ради.

За крај овог првог обраћања, желим да кажем да ће у будуће у Гласнику УеС моћи да се прочитају, осим страначких обавештења, политичке анализе и ставови УеС. Као, овог месеца, опозициона странка пратићемо потезе председника и владе, хвалићемо оне за које сматрамо да су добри, критиковаћемо лоше.

Председник УеС
Војвода Пријезда

Advertisements

One thought on “[Председник УеС] Прво обраћање

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s