[Уједињена еСрбија] Симоновић94 – На младима свет остаје

Поштовани пријатељи,

Савет Уједињене еСрбије је донео одлуку да на наредним изборима за председника Странке кандидује играча Simonovic94. Симоновић је један од предводника нове генерације чланова УеС и један од онох који су спремни да наставе пут којим су Странку водили Клулес, Ориана, Мрле1982, Унихорн и остали досадашњи председници УеС. Као и свуда, тако и у еПолитици, дође време да одговорност преузму нови људи, млади играчи, пуни елана и жеље за доказивањем, а Симоновић94 је један од предводника младе гарде УеС. Савет УеС је зато одлучио да пружи прилику Симоновићу да се докаже и да својим радом и трудом заслужи место уз горе поменуте великане УеС.

Преносимо кандидатуру Симоновића94

еРепублик сам почео да играм на предлог пријатеља и регистровао сам се 14. јануара 2011 године. У УеС сам од свог 15 нивоа и тада, оно што ме је привукло да се учланим у ову Странку је слоган “За обичне ликове, искрене и добре, што не намећу се много али неће да се склоне!”Временом сам схватио да сам донео праву одлуку и да је овај слоган није сам ред слова на једној интернет страници већ да је он заиста главна особина УеС. Политички сам се доста ангажовао и августа постајем конгресмен по први пут, наравно као кандидат УеС. Тада постајем и члан Савета Странке и потпредседник КонгресаОно на шта сам посебно поносан јесте форимирање комисије за држављанства која се тада први пут јавља у историји еСрбије, као и на редовне извештаје конгресних новина, што је сада опет реткост. Био сам министар унутрашњи послова и информисања у Влади еСрбије. У УеС планирам да побољшам организваонст и раздрмам оне успаване како бисмо што брже напредовали. У Савету су сви искусни ликови, не могу ја да измишљам нешто потпуно ново али ћу као председник покренем неке ствари и унапредим идеје претходних председника јер је очигледно да су биле добре. Главни циљ ми је да побољшам и остварим нову сарадњу са неким странкама и да повећем број чланова Странке како наше место у топ5 више не би долазило у питање.

Симоновић је играч чија је биографија чиста као суза, који није учествао у пљувачинама и који се према својим обавезама увек односио одговорно. Његова кандидатура је најбољи доказ да Уједињена еСрбија није никаква ‘’затворена секта’’ како је многи замишљају, већ да је спремна да своја врата отвори играчима који желе да се баве еПолитиком, али који прихватају основне вредности Странке, Уколико си и ти један од оних који желе на овај начин да помогну еСрбији, позивамо те на канал #ues где ћеш наћи неког од чланова Савета УеС који ће те упутити у рад Странке.

Не питај шта еСрбија може да уради за тебе, већ шта ти можеш да урадиш за еСрбију

Председник УеС
Војвода ПријездаAdvertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s